Bedste etuis til iPad Pro • Bedst i Test

I denne artikel har vi samlet nogle af de bedste etuier til iPad Pro på markedet. Efter omfattende research af forskellige kilder og brugervurderinger, har vi fundet frem til tre højt anbefalede mærker: Speck Balance Folio, ESR Rebound Magnetic Case, og Zugu Case. Disse etuier er alle kendt for både deres funktionalitet og design og giver mulighed for at beskytte din iPad Pro på bedst mulig vis.


Speck Balance Folio

Bedste samlede valg
Fordele
– Fremragende dækning
– Opbevaringsplads til Apple Pencil
– Mange visningsvinkler
– Godt modstandsdygtig over for tab

Ulemper
– Ingen børnesikringfunktioner
– Kan være for stor for nogle brugere

 

Annonce i samarbejde med PriceRunner

 

Beskrivelse

Speck Balance Folio udmærker sig ved sin funktionalitet og design. Den tilbyder fremragende dækning og har en lomme til Apple Pencil, mange visningsvinkler samt beskyttelse mod tab.


ESR Rebound Magnetic Case

Bedste budgetvalg
Fordele
– Overkommelig pris
– Holder til Apple Pencil
– To standtilstande

Ulemper
– Ikke fuld beskyttelse
– Kan være lidt glat at holde

 

Annonce i samarbejde med PriceRunner

 

Beskrivelse

ESR Rebound Magnetic Case er et solidt valg, specielt for de prisbevidste. Dette cover kommer med en god funktionalitet for prisen, såsom en holder til Apple Pencil og to forskellige standtilstande.


Zugu Case

Bedst til alsidighed
Fordele
– Unikt design
– Mange visningsvinkler
– God beskyttelse
– Holder til Apple Pencil

Ulemper
– Design kan være for iøjnefaldende til nogle
– Skærmbeskyttelse er ikke inkluderet

Beskrivelse

Zugu Case har et særligt design med indlejrede riller på frontcoveret, som tilbyder mange forskellige visningsvinkler. Det er yderst beskyttende og har en holder til Apple Pencil.


4 tips til Bedste etuis til iPad Pro

I denne sektion vil vi gennemgå fire højt anbefalede etuis til iPad Pro. Disse etuis udmærker sig i både beskyttelse, funktionalitet og design.

  • Speck Balance Folio: Dette er den øverste anbefaling fra forfatteren på grund af dens design, funktionalitet og beskyttelse.
  • ESR Rebound Magnetisk Etui: Anbefales som et budgetvenligt alternativ, der tilbyder lignende funktioner til Apples Smart Folio til en lavere pris.
  • Zugu Etui: Dette etui tilbyder flere visningsvinkler og understøttelse af Apple Pencil. På trods af et design, som måske ikke appellerer til alle, opvejes det af etuiets funktionalitet.
  • Apple Smart Folio: Dette etui nævnes også, men får kritik for manglende kantbeskyttelse og en høj pris.

Ressourcer

Anmeldelserne tager udgangspunkts i testen udarbejdet af New York Times, som foretager hands-on tests af produkterne. Du kan se testen på engelsk her: https://www.nytimes.com/wirecutter/reviews/best-ipad-pro-cases/

Scroll to Top