Bedste bærbare skærm • Bedst i Test

Dette indlæg er helliget at bringe dig de bedste bærbare skærme på markedet. Vores research har omhyggeligt analyseret alle aspekter af potentielle valg, fra skærmopløsning og farve nøjagtighed til ekstra funktioner og pris. Med denne guide kan du være sikker på at vi har fundet de bedste valg derude, med henblik på både professionel produktivitet og underholdende brug.


Asus ZenScreen MB16ACV

Det bedste allround-valg
Fordele

– Skarpt 1080p display
– Enkel at bruge
– Overkommelig pris

Ulemper

– Har kun en USB-C port
– Visse funktioner kræver download af ekstra software

 

Annonce i samarbejde med PriceRunner

 

Beskrivelse af produktet

Asus ZenScreen MB16ACV er en bærbar skærm på 15,6 tommer, som er nem at have med at gøre og kommer med et skarpt 1080p display. Skærmen er behagelig for øjnene, med skarp tekst og justerbare farveindstillinger.


LG Gram +View

Bedste opgraderingsvalg
Fordele

– Højopløst 1440p display
– Magnetic cover der fungerer som stand

Ulemper

– En smule på den dyre side ($350)

 

Annonce i samarbejde med PriceRunner

 

Beskrivelse af produktet

LG Gram +View er en bærbar skærm, der kommer med et højopløsnings 1440p display, som giver skarpere tekst og billeder. Den har et magnetisk foldbart cover, som fungerer som stand, og understøtter passthrough-opladning.


Asus ProArt PA148CTV

Bedste for kreative professionelle
Fordele

– Skærm på 14 tommer med 1080p display
– Touch support
– Integration med Adobe produkter

Ulemper

– Tilføjer ikke touch-funktionalitet til macOS

 

Annonce i samarbejde med PriceRunner

 

Beskrivelse af produktet

Asus ProArt PA148CTV er en bærbar skærm på 14 tommer, designet til kreative professionelle. Den har en on-screen menu til justering af farver og billedkvalitet. Den virker problemfrit sammen med Windows laptops, men tilføjer desværre ikke touch-funktionalitet til macOS.


4 tips til Bedste bærbare skærm

1. Asus ZenScreen MB16ACV: Dette er en enkel og overkommelig mulighed med en skarp 1080p skærm, justerbare farveindstillinger og en robust indbygget stand. Den bruger en USB-C forbindelse, men kan også bruges med en USB-A port ved at downloade yderligere software.

2. LG Gram +View: Anbefales for sin højopløsning 1440p skærm og magnetisk cover, der fungerer som en stand. Denne skærm er et opgraderingsvalg, der tilbyder flere funktioner.

3. Asus ProArt PA148CTV: Anbefales til kreative professionelle med sin touch-funktionalitet og integreringer med Adobe-produkter. Dette er en touchscreen bærbar skærm med justerbare billedindstillinger.

4. Overvej din brug: Hvis du er en Mac-bruger, kan du bruge en iPad som en bærbar skærm, men der er begrænsninger i forhold til kvalitet og kompatibilitet. For Windows-brugere er mange bærbare skærme kompatible og tilbyder god skærmplads til arbejde eller underholdning på farten.


Ressourcer

Anmeldelserne tager udgangspunkts i testen udarbejdet af New York Times, som foretager hands-on tests af produkterne. Du kan se testen på engelsk her: https://www.nytimes.com/wirecutter/reviews/best-portable-monitor/

Scroll to Top