Bedste Universal fjernbetjening • Bedst i Test

universal-fjernbetjening

I dagens moderne verden med et væld af forskellige apparater kan det nogle gange virke uoverskueligt at skulle kontrollere det hele med forskellige fjernbetjeninger. En universel fjernbetjening kan være løsningen på dette problem med sin evne til at styrer en lang række enheder. Med vores omfattende research er vi klar til at præsentere en række forskellige universelle fjernbetjeninger, som på hver deres måde løser problemet med de mange fjernbetjeninger, og vi er selvfølgelig klar til at guide dig igennem fordelene og ulemperne ved hvert produkt.


Sofabaton U2 Universal Remote Control

Bedste valg for begrænset budget
Fordele

 • Kan kontrollere op til 15 AV-enheder, inklusiv Bluetooth baserede enheder.
 • Intuitivt knap-layout
 • Kan tilpasses gennem Sofabaton-appen.
 • Kan bruges med hjemmeenheder og enhver Roku streamingenhed.

Ulemper

 • Mangler bagbelysning og dedikerede aktivitetsknapper
 • Programmering af avancerede opgaver kan være udfordrende
 • Begrænsede Bluetooth parringsmuligheder

Beskrivelse

Sofabaton U2 er en universal fjernbetjening, der kan kontrollere op til 15 AV-enheder, herunder enheder baseret på Bluetooth. Den har et intuitivt knap-layout, men mangler bagbelysning og dedikerede aktivitetsknapper. Programmering af avancerede opgaver kan være udfordrende.


Insignia 8-Device Backlit Universal Remote

Bedste til infrarøde apparater
Fordele

 • Kan kontrollere op til 8 AV-enheder.
 • Har et logisk knap-layout og er fuldt bagbelyst.

Ulemper

 • Kan ikke kontrollere Bluetooth-enheder.
 • Installeringsprocessen er utidssvarende.

Beskrivelse

Insignia 8-Device Backlit Universal Remote kan kontrollere op til 8 AV-enheder. Den er fuldt bagbelyst og har et logisk knap-layout, men den kan ikke kontrollere Bluetooth enheder, og installeringsprocessen er forældet. Dette gør den egnet til infrarøde apparater.


Hvad du skal overveje ved køb af Bedste universelle fjernbetjening

Universelle fjernbetjeninger er designet til at gøre livet lettere og for at strømline underholdningsoplevelsen. Men der er et par ting, du skal overveje, før du køber en:

 • Kompatibilitet: Den universelle fjernbetjening du vælger, skal kunne styre alle de enheder, du ejer. Dette inkluderer tv, AV-komponenter og Bluetooth-enheder.
 • Antallet af enheder den kan kontrollere: Nogle fjernbetjeninger kan kun kontrollere et par enheder, mens andre kan håndtere mange flere. Vær sikker på at vælge en, der kan styre det antal enheder, du ejer.
 • Intuitiv knaplayout: Overvej om knapperne er logisk organiseret, og om det er nemt at skifte mellem enheder.
 • Baggrundsbelysning: Dette er en vigtig funktion, hvis du ofte ser fjernsyn i et mørkt rum. Efter din overvejelse kan du konkludere, om du vil have en fjernbetjening med eller uden baggrundslys.
 • Dedikerede aktivitetsknapper: Nogle fjernbetjeninger har dedikerede aktivitetsknapper for at spare tid og kræfter. Men nogle modeller mangler denne funktion.
 • Prisen: Som med alle køb, vil du finde den bedste løsning inden for dit budget. Men husk at kvalitet undertiden koster.

At finde den bedste universelle fjernbetjening kan være en udfordring, men med lidt forskning kan du finde den rigtige til dine behov.


4 tips til Bedste universelle fjernbetjening

1. Antal styrbare enheder: En god universel fjernbetjening bør kunne styre flere enheder i dit hjemmeunderholdningssystem. Den bedste i vores test kunne styre op til 15 enheder.

2. Kontrol over forskellige enhedstyper: Mange universelle fjernbetjeninger kan kun styre infrarøde enheder, men de bedste kan også styre Bluetooth-enheder og i nogle tilfælde Wi-Fi-enheder.

3. Fysiske knapper og layout: Det er vigtigt, at fjernbetjeningen har et intuitivt layout af fysiske knapper, så du nemt kan navigere og udføre de mest almindelige funktioner.

4. Egenskab til at lære kommandoer: En god universel fjernbetjening har mulighed for at lære kommandoer fra dine eksisterende fjernbetjeninger. Dette giver dig mulighed for at tilpasse dine indstillinger yderligere.


4 Ofte stillede spørgsmål om Bedste universelle fjernbetjening

 1. Hvad skal jeg kigge efter, når jeg vælger en universel fjernbetjening?
  Det vigtigste er at fjernbetjeningen kan styre alle dine enheder. Dette inkluderer ofte en TV, en soundbar, en boks fra din tv-udbyder, og eventuelt spillekonsoller eller Blu-Ray afspillere. Se også efter fjernbetjeninger som kan styre smart-enheder via Bluetooth eller Wi-Fi. Endelig bør fjernbetjeningen have en intuitiv knaplayout, som gør den nem at bruge.
 2. Hvilke mærker af universelle fjernbetjeninger er de bedste?
  Sofabaton og Insignia er typisk gode mærker at gå efter, med mange positive anmeldelser. Din personlige præference vil dog også spille en rolle, da forskellige mærker kan have forskellige styrker og svagheder.
 3. Kan en universel fjernbetjening erstatte alle mine andre fjernbetjeninger?
  Ja, det er netop formålet med en universel fjernbetjening. Dog kan det kræve lidt tid at programmere den universelle fjernbetjening til at virke med alle dine enheder. Nogle avancerede systemer kræver endda en professionel installatør.
 4. Er det værd at købe en universel fjernbetjening?
  Hvis dit hjemmeunderholdningssystem anvender mange forskellige enheder, kan en universel fjernbetjening gøre livet meget nemmere. Den kan fjerne behovet for at jonglere med flere forskellige fjernbetjeninger, og kan ofte tilbyde ekstra funktioner som f.eks. programmerbare macroer.

Ressourcer

Anmeldelserne tager udgangspunkts i testen udarbejdet af New York Times, som foretager hands-on tests af produkterne. Du kan se testen på engelsk her: https://www.nytimes.com/wirecutter/reviews/the-best-universal-remote-control/

Scroll to Top